DVD Selnica » Proslavljena 140. godišnjica rada i postojanja DVD-a Selnica

Novosti

Proslavljena 140. godišnjica rada i postojanja DVD-a Selnica

Dana 23.7.2023. godine u subotu proslavili smo veliku godišnjicu rada i postojanja našeg Društva.

Proslavu smo započeli okupljanjem vatrogasaca ispred Osnovne škole Selnica gdje smo u 17 sati krenuli svečanim mimohodom i špalirom vatrogasnih vozila prema Domu kulture, odnosno Stare škole, gdje se u 17:30 odražala svečana sjednica a kasnije je nastupila zabava uz jelo, piće i živu glazbu na otvorenom za sve prisutne vatrogasce, goste i mještane.

U svečanom su mimohodu, uz članove našeg te gostujućih društava, koračali članovi “Limene glazbe Podturen” koji su koračnicom uveličali mimohod i cijelu proslavu.

Svečanu je sjednicu izvrsno vodio g. Pedrag Kočila a sjednici su prisutvovali brojni gosti od kojih je potrebno istaknuti: župana Međimurske županije g. Matija Posavec, načelnika Općine Selnica g. Ervin Vičević, predsjednika mjesnog odbora g. Nikola Hren, predstavnika VZMŽ Aleksandar Karlovčec, te drugi prijatelji vatrogastva, sponzori, partneri te mještani.

svečane sjednica podijeljene su i medalje, plamenice i spomenice za dugogodišnji rad i djela u vatrogastvu. Isto tako podijeljene su i zahvalnice svima koji su na bilo koji način posljednjih godina pomogli u razvoju vatrogastva u Selnici.

Nakon svečane sjednice usljedio je domjenak te zabava koja je okupila veliki broj ljudi te je potrajala do kasnih jutarnjih sata.

DSC_0124 DSC_0121_1 DSC_0093_1 DSC_0130_edit_371298566348030